top of page

BIJ MEUBEL- & INTERIEURATELIER GOOSSENS TREFT U EEN MEUBELMAKER MET EEN PASSIE VOOR HOUT

Bij Meubel- & Interieuratelier Goossens wordt uw droommeubel werkelijkheid!

Een uniek meubelstuk voor uw interieur

divider

Houtbewerking is een écht ambacht. En dat komt nog best tot uiting in het ontwerp en de productie van houten meubelen en andere objecten! Schrijnwerker Hugo Goossens legt al zijn kunnen én zijn ziel in de creatie van dàt meubel dat in uw interieur het verschil zal maken!

Bij Meubel- & Interieuratelier Goossens in Wichelen bent u aan het goede adres als u een uniek stuk voor uw interieur zoekt. Een dressoir, een boekenkast, een grote eettafel, bijzettafeltjes of een vestiairekast, Hugo licht u de eigenschappen van elke houtsoort toe. Hij geeft u uitleg over de voordelen van elke mogelijke afwerking en tips voor het onderhoud van het hout.

Daarna stelt hij een ontwerp voor en maakt hij in zijn eigen atelier een meubel volgens uw wensen qua afmetingen en stijl. Een origineel stuk dat naadloos past in uw interieur of met een design dat net breekt met de rest. Want ook de combinatie van stijlen is boeiend maar delicaat. Laat u dus adviseren door een stielman als Hugo Goossens, hij heeft er een goede kijk op!

Professionele herstelling en restauratie van meubelen

divider

Heeft u een kast die niet goed meer sluit? Dat kan voorvallen want hout leeft en “zet” zich afhankelijk van de omgevingstemperatuur en -vochtigheid. Heeft uw kleuter met zijn fietsje een flinke kras op de deur gezet? Geen probleem: bij Meubel- & Interieuratelier Goossens kunt u terecht voor de vakkundige herstelling van al uw houtwerk.

Ook als u een erfstuk heeft waaraan u gehecht bent of als u een oud meubeltje op de kop heeft getikt op de rommelmarkt, is Hugo Goossens uw vakman. Hij geeft het zijn oude glans terug en verzekert het van een nieuw leven dankzij zijn goede zorgen: reiniging, behandeling en voeding van het hout, oppoetsen van het meubelbeslag …


Wanhoop niet: na een grondige opknapbeurt door Hugo Goossens is uw geliefd meubelstuk weer als nieuw.

telefoon

Vindt u in de handel geen boekenkast naar uw zin? Laat ze dan maken bij Meubel- & Interieuratelier Goossens in Wichelen. Neem contact op voor een afspraak en een gratis offerte!

bottom of page