top of page

MAATWERK VOOR IEDERE RUIMTE IN UW INTERIEUR DANKZIJ MEUBEL- & INTERIEURATELIER GOOSSENS

Bij Meubel- & Interieuratelier Goossens krijgen al uw interieurdromen vorm met houtproducten van uitzonderlijke kwaliteit.

Grote expertise voor de creatie van uw droominterieur

divider

Schrijnwerker Hugo Goossens van Meubel- & Interieuratelier Goossensstaat al vier decennia in het vak. Naast het binnenschrijnwerk is hij uw professional voor de volledige interieurinrichting van uw huis. U kunt op hem een beroep doen voor de aankleding van uw nieuwbouwwoning maar ook voor verbouwingswerken.

Hugo vat zowel kleine als grote projecten aan en werkt vaak samen met interieurarchitecten. Hij zorgt voor de professionele uitvoering van hun plannen. Maar hij gaat ook met uw eigen ontwerp aan de slag. Geen nood als u uw wensen niet zelf in een concreet plan kunt gieten! Hugo geeft u persoonlijk advies en vertaalt uw verwachtingen in een mooi ontwerp dat rekening houdt met uw noden en budget.

Een living of badkamer op maat van uw wensen

divider

U kunt op Meubel- & Interieuratelier Goossens in Wichelen rekenen voor de complete inrichting van uw living, keuken, badkamer, dressing of slaapkamer. En bovendien ook voor zeer specifieke ruimtes waarvoor u op het eerste zicht niet veel opties ziet zoals een mezzanine of tussenverdieping, een smalle en lange gang of een te ruime overloop, een zolder.

Door zijn lange ervaring heeft Hugo Goossens voor elke ruimte in uw huis een creatieve oplossing en een praktische invulling. Bijvoorbeeld: de mezzanine wordt een bureau, de overloop een lees- en televisiehoek, de zolder een speel- of hobbyruimte.

Een harmonie van materialen en kleuren

divider

Als het over de totale inrichting van een ruimte gaat, dan bekijkt Hugo het hele plaatje. Want zijn werk moet bijdragen tot een mooi samenhangend geheel. En dat vergt wel enig denkwerk, voor u en voor hem.

Eke samenwerking met Meubel- & Interieuratelier Goossens is dan ook gebaseerd op overleg. En daar hoort ook een plaatsbezoek bij. Voor de minutieuze opmeting van de kamer maar ook om een idee te krijgen van uw stijl en van de sfeer die u wilt scheppen: landelijk, strak modern of klassiek … In functie van uw voorkeur stelt Hugo de mogelijkheden voor die perfect aan uw stijl beantwoorden: diverse houtsoorten, fineerhout of massief hout, afwerking met lak, vernis of solid surface-kunststof … Voor al uw binnendeuren, wandkasten op maat, een badkamermeubel, een parketvloer, hij verzorgt het houtwerk van het plafond tot de vloeren en maakt dat alles perfect op elkaar afgestemd is.

telefoon

Contacteer Meubel- & Interieuratelier Goossens via telefoon of het contactformulier op deze website voor info of een afspraak!

bottom of page