top of page

BINNENSCHRIJNWERK, KASTEN OP MAAT & HOUTMAATWERK IN REGIO DENDERMONDE-BERLARE-LEDE-WETTEREN-ZELE

Meubel- & Interieuratelier Goossens in Wichelen is gespecialiseerd in binnenschrijnwerk op maat. Bel voor info!

Praktisch wooncomfort ten top

divider

Hugo is een man die erg praktisch aangelegd is. Is uw huis niet optimaal georganiseerd en heeft u een nijpend tekort aan opbergruimte, dan kan hij u dankzij zijn veertigjarige expertise deskundig adviseren. Hij neemt de plaats in zich op met uw wensen in het achterhoofd. Met zijn getraind schrijnwerkersoog stelt hij u dan een doordachte oplossing voor die optimaal gebruik maakt van de beschikbare ruimte.

Zo ontwerpt en fabriceert hij: op maat gemaakte kasten voor uw vestiaire en bibliotheek, ingemaakte kasten onder het schuine dak op de zolder, voorraadkasten in de kelder, gerieflijke kasten in de wasplaats. Kortom, alle muur- en wandkasten die u het leven makkelijker maken.

Esthetische afwerking van uw interieur

divider

Een huis zonder schrijnwerk is verre van af en oogt kil. Het is net het binnenschrijnwerk dat een interieur een verzorgde look én warmte geeft. Bij Meubel- & Interieuratelier Goossens kunt u terecht voor professioneel houtwerk dat volledig volgens uw wensen gerealiseerd wordt.

In zijn atelier in Wichelen produceert zaakvoerder Hugo Goossens ramen en deuren, trapstijlen, lambrisering, houten plafonds en vloeren, omkastingen voor gordijnen en radiatoren enz. Hij voert uw opdracht uit op basis van uw ontwerp of van dat van uw interieurarchitect.

Aan u de materiaalkeuze

divider

Voor de uitvoering heeft u de keuze tussen verschillende houtsoorten qua kleur, structuur en afwerking: massief of plaathout, mat of hoogglans, naturel, gelakt of gevernist … Werkbladen kunnen uitgevoerd worden in kunststof.

Meubel- & Interieuratelier Goossens betrekt zijn materialen van betrouwbare leveranciers die enkel topproducten op de markt brengen. Denk maar aan Egger, Gesibois, Polyrey, Print en Unilin voor het hout of aan Blum, EKU, Hawa en Hettich voor het meubelbeslag.

U begrijpt het: het houten maatwerk van Meubel- & Interieuratelier Goossens wordt met vakmanschap vervaardigd en met precisie geplaatst.

telefoon

Vertrouw op de kunde van Meubel- & Interieuratelier Goossens en maak een afspraak voor al uw maatwerk in hout!

bottom of page