Interieur op maat van uw wensen

Meubel- en interieuratelier Goossens is al 35 jaar een specialist in het maken van interieur op maat in Wichelen en omgeving. Wij werken voor kleine en grote interieurprojecten en garanderen een vakkundige afwerking tot in elk detail. Ook de plaatsing voeren wij met de grootste precisie voor u uit.

Kwaliteitsmerken

Wij gebruiken alleen houtproducten van kwaliteitsmerken zoals Decospan, Egger, Polyrey, Print, Resopal en Unilin. En het kwaliteitsmeubelbeslag van Blum, EKU, Hawa en Hettich maakt het helemaal compleet!

Ook uw eigen ontwerp of dat van een binnenhuisarchitect voeren wij uit. Vandaar ook dat we elke opdracht, nieuwbouw of renovatie, tot op de millimeter precies kunnen uitvoeren: binnendeuren, muur- en wandkasten, dressings, bibliotheken, lambrisering, plafond- of wandbekleding, de volledige inrichting van keukens en badkamers, enz.

Dankzij onze professionele ervaring zit u bij Kunstwerkstede Goossens voor elke houtsoort goed, zowel in massief als in plaathout. Het hout van uw keuze kan ook gecombineerd worden met Corian solid surface-kunststof of Kerrock kunststof.

Neem contact met ons op

Voor dit interieur op maat komen we overal in Oost-Vlaanderen, maar uiteraard zijn we heel actief in de regio Wichelen-Wetteren-Lede-Dendermonde-Zele-Aalst. Nog vragen voor Meubel- en interieuratelier Goossens? Neem dan contact met ons op.

Back to Top